Czekolada. Ponad 100 przepisów na ciasta, kremy
- Autor: Francesca Badi, Omar Busi
- Liczba stron: 256
- Oprawa: Broszurowa
- Rok wydania: 2018
- Tematyka: Wypieki
- Zobacz pełną specyfikację
Jedność
Czekolada. Ponad 100 przepisów na ciasta, kremy
Apetyczna książka napisana z myślą o tych, którzy pragną nauczyć się sztuki czekoladnictwa od samych mistrzów i wykonać we własnej kuchni musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady.
Dzięki poradom Omara Busi, znanego cukiernika specjalizującego się w wytwarzaniu czekolady, można łatwo poznać podstawowe sztuczki i techniki profesjonalnego wytwarzania i dekorowania deserów czekoladowych, którym trudno się oprzeć.
- Autor Francesca Badi, Omar Busi
- Liczba stron 256
- Oprawa Broszurowa
- Rok wydania 2018
- Tematyka Wypieki
Market
Morele MAX to gwarancja darmowej dostawy od , możliwości zwrotu zakupów nawet do 30 dni oraz bezpłatnego zwrotu do Paczkomatów 24/7 i Punktów DPD Pickup.
Aktywuj pakiet już dzisiaj i zacznij oszczędzać!
Sprawdź, co zyskasz dla tego zakupu