Jedzenie pod wpływem emocji (232499)
- Autor: Anna Brytek-Matera, Kamila Czepczor
- Dziedzina: Psychologia
- Liczba stron: 258
- Oprawa: Broszurowa
- Rok wydania: 2017
- Zobacz pełną specyfikację
Książka dotyczy psychospołecznego aspektu jedzenia pod wpływem emocji. Wyjaśnia, w jaki sposób jedzenie reguluje emocje i nastrój. Dowodzi, jak istotne dla prawidłowego funkcjonowania człowieka jest doświadczanie i radzenie sobie z własnymi emocjami, zwłaszcza w kontekście jedzenia. Przedstawia najnowsze badania z zakresu jedzenia emocjonalnego, jak również wyniki badań własnych.
- Autor Anna Brytek-Matera, Kamila Czepczor
- Dziedzina Psychologia
- Liczba stron 258
- Oprawa Broszurowa
- Rok wydania 2017
Market
Morele MAX to gwarancja darmowej dostawy od , możliwości zwrotu zakupów nawet do 30 dni oraz bezpłatnego zwrotu do Paczkomatów 24/7 i Punktów DPD Pickup.
Aktywuj pakiet już dzisiaj i zacznij oszczędzać!
Sprawdź, co zyskasz dla tego zakupu