Pierogi Solejukowej
- Autor: Praca zbiorowa
- Liczba stron: 120
- Oprawa: Twarda
- Rok wydania: 2016
- Tematyka: Kuchnia polska
- Zobacz pełną specyfikację
Pierogi Solejukowej
Mąka, jajko, olej, sól, woda – najprostsze składniki, z których Solejukowa lepi kulinarne arcydzieła. Ciasto to połowa sukcesu sławnych pierogów; druga kryje się w nadzieniu. Każdy znajdzie tu pierogi dla siebie: tradycjonaliści, szukający bardziej oryginalnych smaków, wegetarianie i lubiący mięso. Są tu pierogi klasyczne, smażone, zapiekane, sezonowe, całoroczne. Wszystkie przepyszne i wypróbowane.
Pierogi Solejukowej najlepsze na świecie !
- Autor Praca zbiorowa
- Liczba stron 120
- Oprawa Twarda
- Rok wydania 2016
- Tematyka Kuchnia polska
Market
Morele MAX to gwarancja darmowej dostawy od , możliwości zwrotu zakupów nawet do 30 dni oraz bezpłatnego zwrotu do Paczkomatów 24/7 i Punktów DPD Pickup.
Aktywuj pakiet już dzisiaj i zacznij oszczędzać!
Sprawdź, co zyskasz dla tego zakupu