Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
- Autor: Magdalena Kaźmierczak
- Dziedzina: Gastronomia
- Liczba stron: 304
- Oprawa: Broszurowa
- Rok wydania: 2014
- Zobacz pełną specyfikację
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także wyczerpująco omawia typowe wyroby ciastkarskie. Każdy rodzaj produktu uczeń ma szansę wykonać samodzielnie, korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni.
Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej popełnianych w procesie produkcji. Pytania na zakończenie rozdziałów sprawdzają nie tylko wiedzę, ale także zachęcają do doskonalenia umiejętności.
Strony: 304, Format: 17x24 cm
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
- Autor Magdalena Kaźmierczak
- Dziedzina Gastronomia
- Liczba stron 304
- Oprawa Broszurowa
- Rok wydania 2014
Market
Morele MAX to gwarancja darmowej dostawy od , możliwości zwrotu zakupów nawet do 30 dni oraz bezpłatnego zwrotu do Paczkomatów 24/7 i Punktów DPD Pickup.
Aktywuj pakiet już dzisiaj i zacznij oszczędzać!
Sprawdź, co zyskasz dla tego zakupu